skip to Main Content

3 voordelen van fillers

Fillers Voorbereiding

Redenen om te kiezen voor fillers

Fillers zijn een relatief kleine cosmetische ingreep om delen van de huid op te vullen. Zo kunnen fillers gebruikt worden om rimpels te verminderen. Ook kunnen fillers gebruikt worden om delen van het gezicht groter te maken, bijvoorbeeld lippen of de neus. Wil jij misschien een fillerbehandeling boeken? Lees dan zeker over deze 3 voordelen van fillers.

1. Een boost voor je zelfvertrouwen

Ouder worden is niet altijd gemakkelijk. Je huid verliest aan elasticiteit en je krijgt sneller rimpels. Met fillers kunnen die storende rimpels en plooien opgevuld worden. Hierdoor ziet je huid er al snel weer goed uit en lijk je in één klap jaren jonger. Voel je je dus onzeker over je rimpels? Dan zijn de fillers de oplossing. Zo kun je ervoor zorgen dat je snel weer tevreden bent over wat jij dagelijks in de spiegel ziet.

2. Fillers zorgen voor betere huidhydratatie

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof. Dit betekent dat de fillers na verloop van tijd gewoon door het lichaam kunnen worden opgenomen zonder dat er schadelijke resten achterblijven. Fillers zijn dus volledig veilig. Daarnaast heeft hyaluronzuur een hydraterende werking. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van de huid van het gezicht.

3. Het effect van fillers is lang zichtbaar

Twijfel je of je fillers wilt nemen of toch beter voor botox kunt kiezen? Kies dan voor fillers wanneer je het langst mogelijke effect wilt ervaren. Zowel botox als fillers zijn niet voor eeuwig. Je zult dus regelmatig een nieuwe behandeling moeten ondergaan als je van de effecten wilt blijven profiteren. Maar waar botox gemiddeld tot 5 maanden effect geeft, kun je van fillers wel tot 18 maanden het resultaat blijven zien.

Welke andere voordelen van een fillerbehandeling heb jij ervaren? Laat het weten via het contactformulier.

Latest Articles
[wpex_post_cards posts_per_page="3" ignore_sticky_posts="true" exclude_sticky_posts="true" card_style="simple_2" grid_spacing="25"]
Subscribe To Our Newsletter

Don't get left out of the loop, make sure you subscribe to our newsletter below so you can be notified of our latest insights, tips, tutorials, sales and more!

Discussion

Back To Top